Real-time strategie Realpolitiks se bude prodávat v krabičce
Novinka Real-time strategie Realpolitiks se bude prodávat v krabičce

Real-time strategie Realpolitiks se bude prodávat v krabičce

Michal Burian

Michal Burian

Ve speciální edici s dodatečným obsahem, soundtrackem, plakátem a malovanými pohlednicemi.

Reklama

Česká distributorská společnost Cenega dnes oznámila, že 5. května letošního roku uvede na náš trh v diskové podobě real-time strategii Realpolitiks. Hra se bude prodávat v takzvané Special Box edici, která obsahuje plnou verzi hry na disku, dodatečný stáhnutelný obsah, včetně kampaně spojené s Visegrad Group a San Escobarem, dále CD se soundtrackem, velký oboustranný plakát a tři malované pohlednice.

Hratelnost se ve hře Realpolitiks zaměřuje na správu zemí a společnosti ve 21. století a na rozhodování ve strategických a politických rovinách mající dopad na makro úrovni. Hráči budou mít možnost libovolně řídit jakýkoliv národ a skrze účast ve globální politice zajistit prosperitu svým občanům. Hra Realpolitiks mimo jiného nabídne nejrůznější řídící aspekty, jako je vnitřní politika, řízení ekonomiky, diplomacie, ozbrojené konflikty, špionáž a mnoho dalšího. Navíc dává hra Realpolitiks hráčům možnost reagovat na historické a fiktivní události.

Hlavní prvky

Staňte se vůdcem jakékoliv země na světě: Využijte své diplomatické dovednosti nebo ukažte svou vojenskou sílu a budujte svůj vliv. Je jen na Vás, do jaké míry budou Vaše rozhodnutí morální.

Rozvíjejte a vylepšujte svou zemi: Použijte všechny dostupné politické nástroje pro manipulaci s mezinárodními vztahy, včetně špionáže a tajných služeb.

Dobývejte země, oceány a vesmír: Libovolně rozšiřujte území své země díky otevřenému světu. Zakládejte kolonie na oceánských vodách nebo založte novou civilizaci v dalekém vesmíru…

Realpolitiks vyšlo na Steamu již v polovině února letošního roku. Nedávné uživatelské recenze jsou spíše kladné, v souhrnu ale smíšené. Hráčům vadí zejména nefungující ekonomický systém, který by potřeboval aktualizaci. Na Steamu je k vyzkoušení demo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama