Reaper's Due expanze přinese do Crusader Kings 2 mor
Novinka Reaper's Due expanze přinese do Crusader Kings 2 mor

Reaper's Due expanze přinese do Crusader Kings 2 mor

Michal Burian

Michal Burian

2

Plus mobilní hra Crusader Kings: Chronicles za 140 korun.

Reklama

Fanoušci historické středověké strategie Crusader Kings II se mohou těšit na další rozšíření. Nově oznámená expanze Reaper's Due přinese do hry řadu nových systému, které budou po jednotlivých provinciích šířit mor a další nemoce z historie. Choroby se budou šířit provinciemi prostřednictvím obchodních a námořních tras. Budou decimovat populace a vojáky, stejně tak ovlivňovat příjmy a pracovní sílu.

Při vypuknutí moru nebo jiné nemoci se budete muset zaměřit na nemocnici a správu královských lékařů. Jenom tak zabráníte, aby nemoc pohltila vaše království. Pokud všechno selže, můžete se vždy dát na úprk a těžké časy přečkat někde jinde. V takovém případě ale počítejte s následky, které vám jistě nemusím popisovat.

Každopádně, při vypuknutí moru uvidíte ve svých městech vozíky plné mrtvých lidských těl a mnoho hrozivých malých hlodavců.

Crusader Kings II: The Reaper's Due zatím nemá stanovené datum vydání. Pokud se ale nemůžete dočkat nových zážitků, tak pro iOS a Android vyšla mobilní hra Crusader Kings: Chronicles, stojí 140 korun (thx malum j).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama