Recenze Mafie 3 až po vydání hry
Novinka Recenze Mafie 3 až po vydání hry

Recenze Mafie 3 až po vydání hry

Michal Burian

Michal Burian

56

Dřív je nečekejte, 2K Games nedají magazínům kopie hry v předstihu.

Reklama

Mafia 3 je velmi očekávanou hrou, přesto minimálně v našich končinách jde o rozporuplné dílo. Je to z toho důvodu, že se fanoušci bojí přílišného odklonu od kořenů série, která vznikla v naší malé zemi. Třetí díl působí značce jinak, americké studio Hangar 13, kterému pomáhá brněnské studio 2K Czech, sází převážně na akční složku, což si můžete ověřit v mnoha videích (naleznete je v našem souhrnu).

Nedivil bych se tak, kdyby spousta z vás čekala na recenze. Ty bohužel budou až po vydání hry. Vydavatelská společnost 2K Games se rozhodla, že novináři Mafii 3 dostanou až 7. října, kdy oficiálně bude dostupná na pultech obchodů, informuje Polygon.

Mafie 3 je ve vývoji nejméně od poloviny roku 2013 a jde o největší titul vydavatelství 2K Games, který vyjde letos na podzim. Kromě Mafie 3 mají 2K Games ještě NBA 2K17 a Civilization 6.

Není to poprvé, co se nějaká společnost rozhodla k tomuto kroku. V poslední době to byla například Bethesda s hrou Doom, Hello Games s No Man's Sky nebo Destiny od Bungie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama