Red Dead Redemption 2 mohl za úvodní víkend prodat 11 milionů kusů
Red Dead Redemption 2 Novinka Red Dead Redemption 2 mohl za úvodní víkend prodat 11 milionů kusů

Red Dead Redemption 2 mohl za úvodní víkend prodat 11 milionů kusů

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

V Rockstaru musejí být spokojeni.

Reklama

Minulý týden společnosti Rockstar a Take-Two hrdě oznámily velký úspěch své westernové akce. Red Dead Redemption 2 zaznamenal nejlepší úvodní víkend pro zábavní produkt v historii, když prodeje vygenerovaly 725 milionů amerických dolarů. Grand Theft Auto V se chlubí čísly přes jednu miliardu dolarů, ovšem GTA V vyšlo v úterý, zatímco Red Dead Redemption 2 až v pátek.

Na oficiální čísla od Rockstaru si musíme ještě počkat. 725 milionů dolarů ale vypovídá o tom, že se mohlo prodat zhruba 11 milionů kusů. Analytici odhadovali šest až osm milionů.

Red Dead Redemption 2 se velmi dobře prodává i ve Spojeném království, kde zaznamenal druhý nejlepší start roku 2018 hned po FIFA 19 (fotbal na ostrovech je vždy nejprodávanější hrou roku). Další týden prodeje klesly o 51 procent, což není mnoho. Většinou se prodeje druhý týden propadnou mnohem více. Red Dead Redemption 2 to stačilo na to, aby porazil FIFA 19. Na druhé místo za minulý týden se dostalo Call of Duty: Black Ops 4. FIFA 19 je až třetí. Následuje Forza Horizon 4, Spider-Man, Assassin’s Creed Odyssey, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, LEGO Harry Potter Collection, Football Manager 2019 a Mario Kart 8: Deluxe.

Red Dead Redemption 2 objednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama