Red Dead Redemption 2 nevyjde na PC, dušuje se Rockstar
Red Dead Redemption 2 Novinka Red Dead Redemption 2 nevyjde na PC, dušuje se Rockstar

Red Dead Redemption 2 nevyjde na PC, dušuje se Rockstar

Michal Burian

Michal Burian

80
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Stejná písnička jako u GTA V, nebo to tentokrát myslí vážně?

Reklama

Většina PC hráčů tak nějak počítá, že očekávaná westernová akce Red Dead Redemption 2 vyjde po čase i na jejich platformu, stejně jako úspěšné Grand Theft Auto V. U jednoho vývojáře v životopisu se navíc nedávno objevila zmínka o PC verzi Red Dead Redemption 2. Přesto dochází k obratu. Zástupce studia ve streamu pro Multiplayer.it jasně řekl, že žádná PC verze nebude.

Jasně, stejnou věc říkali zástupci Rockstaru už u GTA V, ale v tomhle případě hraje vyjádření do karet jedna důležitá věc. Původní Red Dead Redemption na počítače nikdy nedorazil. Tak co druhý díl, respektive prequel, bude na PC? Pokud vás zajímá můj názor, tak já osobně si myslím, že Rockstar opět jen kličkuje a snaží se přimět hráče, aby si koupili hru na PlayStation 4 nebo Xbox One a po několika měsících slavnostně oznámí PC port. U GTA V jim to vyšlo. Jeden ale nikdy neví...

A jaké má Rockstar očekávání? Vedení firmy si nemyslí, že kovbojská akce zopakuje úspěch GTA V, kdy bylo do obchodů posláno téměř 100 milionů kusů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama