Red Dead Redemption 2 – nové obrázky a návrat Honor systému
Red Dead Redemption 2 Novinka Red Dead Redemption 2 – nové obrázky a návrat Honor systému

Red Dead Redemption 2 – nové obrázky a návrat Honor systému

Michal Burian

Michal Burian

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Rockstar přibližuje očekávanou westernovou akci.

Reklama

Po příběhovém traileru, který některé z vás spíše zklamal, přichází Rockstar s novými screenshoty. Ty přibližují očekávanou westernovou akci, která je nám prezentována v 18 různých momentech.

Aby toho dnes nebylo málo, tak jsme se ještě dozvěděli, že se v Red Dead Redemption 2 vrací Honor systém. Ten ovlivňuje, jak se k vám budou chovat obyvatelé, obchodníci a další NPC postavy, a to v závislosti na vaší reputaci a postavení. Svět tak bude reagovat na vaše činy. Tentokrát Rockstar připravil různé malé detaily, které můžete ovlivnit.

Jeden příklad za všechny. Ukradnete rybářské vybavení, dotyčný vás u toho chytí a prosí, abyste mu vše vrátili. Situaci můžete vyřešit několika různými způsoby: Rybáře můžete zastřelit, jednoduše utéct nebo mu vyhrožovat, že pokud se někde o tomhle zmíní, tak si to s ním vyřídíte.

Honor systém ovlivní i to, kolik si obchodníci účtují za své zboží. Potěšující zprávou je skutečnost, že uživatelské rozhraní (HUD) půjde zcela vypnout, včetně mini-mapy.

Red Dead Redemption 2 vyjde 26. října 2018 na PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: telegraph.co.uk

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama