Red Dead Redemption 2 obsahuje Mexiko
Red Dead Redemption 2 Novinka Red Dead Redemption 2 obsahuje Mexiko

Red Dead Redemption 2 obsahuje Mexiko

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Překročení řeky a překonání neviditelné zdi, kde najdete...

Reklama

Hráči našli způsob, jak překročit řeku San Luis a překonat neviditelnou zeď, aby se dostali za hranice do Mexika. Do oblasti, kterou znají z předchozího dílu. Do Mexika je možné se podívat po dokončení hlavní příběhové části Red Dead Redemption 2.

Tato oblast ale není připravena pro vaši návštěvu, včetně špatných textur. Ovšem jedna věc vzbudila zájem fanoušků. Tou je pevnost El Presidio, jež je umístěna ve skryté lokaci. Spekuluje se, že El Presidio bude součástí Red Dead Online (spuštěn v betě v průběhu listopadu). Našim úkolem na začátku multiplayerové části možná bude utéct z vězení.

Pokud se chcete na toto místo dostat, tak po dokončení děje se přesuňte do nejzápadnějšího bodu v New Austin a plavte přes řeku. Nezapomeňte si sebou do brašny vzít dostatek jídla.

Rockstar informoval hráče o přípravě patche s opravou nepříjemné chyby v táboře. Ta způsobuje zmizení některých společníků. Pokud hráče tato chyba potká, nemohou pokračovat v příběhu. Musejí počkat na opravu. Rockstar už ví, co chybu způsobuje. Je to načtení posledního záchytného bodu v druhé kapitole v misi Polite Society, Valentine Style. Stačí nemačkat Retry Checkpoint, místo toho misi restartujte, případně zrušte.

Red Dead Redemption 2 objednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama