Red Dead Redemption na PC ve 3D a s DX11
Red Dead Redemption Novinka Red Dead Redemption na PC ve 3D a s DX11

Red Dead Redemption na PC ve 3D a s DX11

Michal Maliarov

Michal Maliarov

83

<strong>AKTUALIZACE. </strong>Rockstar konečně oficiálně potrvzuje šuškandu o jedné z nejlepších her z jejich portfolia. Red Dead Redemption se dostane na PC.

Reklama

Aktualizace: Zprávu, která nám PCčkářům zahřála duši bohužel musíme v současné době označit za spekulaci. Ze zdrojového serveru byla tato zpráva stažena a jelikož ji nepotvrdil zatím žádný další zahraniční web, nemůžeme označovat informace za oficiální. Buďme tedy trpěliví a doufejme, že se nejedná o vtip. O průběhu vás budeme informovat.

Původní zpráva

My PCčkáři to máme těžké. Nejen, že nás obloukem míjejí skvělé hry, ale pokud se na PC přecejen odhodlají, většinou je to s řádným zpožděním. Když už se k nám ale dostanou, většinou mají nějakou tu třešničku na dortu. Western od Rockstaru má na dortu celý další dort.

RDR nebude jen obyčejným PC portem. Bude se jednat o pořádný upgrade. Mezi hvězdné vlastnosti PC verze totiž bude patřit podpora 3D a DirectX 11 efektů. A to není vše. Měli bychom se těšit na novou postavu, nové zbraně i inventář. Vylepšení se nevyhne ani multiplayer, kde se představí zbrusu nové módy, lepší optimalizace a propracovanější servery.

PC verze Red Dead Redemption se nám dostane do pracek už 17.srpna letošního roku. Nakonec se přecejen vyplatilo počkat, no ne?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama