Red Dead Revolver z roku 2004 dorazil na PS4
Novinka Red Dead Revolver z roku 2004 dorazil na PS4

Red Dead Revolver z roku 2004 dorazil na PS4

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Ne, to vážně není ta samá hra jako Red Dead Redemption nebo zcela nový díl.

Reklama

Vždy, když nakousneme budoucnost Rockstaru, hovoříme o možné existenci „třetího dílu série Red Dead”. A téměř vždy někdo začne tvrdit, že asi máme na mysli druhý díl, protože populární westernové akci Red Dead Redemption žádná hra nepředcházela. Ale ona předcházela. Jmenuje se Red Dead Revolver a vyšla v roce 2004 na PS2 a první Xbox.

Jestli jste s touhle do značné míry zapomenutou hrou neměli nikdy tu čest a vlastníte PlayStation 4, můžete zamířit na PlayStation Store, kde najdete Red Dead Revolver za 409 Kč. Součástí vydání hry na PS4 jsou přirozeně trofeje, podpora rozlišení 1080p, Remote Play, Shareplay, Activity Feeds a featury Second Screen.

Red Dead Remeption na podobnou péči stále čeká. Můžete si ho ale zahrát na Xboxu One díky zpětné kompatibilitě. Jak Revolver na PS4, tak Redemption na Xboxu One tudíž může posloužit jako prostředek na zkrácení čekání na třetí díl (snad už nás tentokrát nikdo nebude chtít opravovat). Na něm Rockstar s velkou pravděpodobností už nějakou dobu pracuje.

A ještě poznámka na závěr. Jestli máte za sebou jen Red Dead Redemption a chystáte se na Revolver, připravte se na to, že obě hry mají společné snad jen jméno série a westernové zasazení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama