Redfall od Arkane už téměř nikdo nehraje
Redfall Novinka Redfall od Arkane už téměř nikdo nehraje

Redfall od Arkane už téměř nikdo nehraje

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

27
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Na záchranu hry je možná pozdě.

Reklama

V květnu letošního roku vydaná akce Redfall od studia Arkane Austin se zařadila mezi největší zklamání letošního roku. Vývojáři i samotní vedoucí představitelé herní divize Microsoftu, pod které studio spadá, slibovali nápravu a postupné vylepšování formou aktualizací a dodatečného obsahu. Například šéf Bethesdy Pete Hines zmínil, že je cílem, aby Redfall následovat osud her jako Fallout 76 nebo The Elder Scrolls Online, které se i přes nepovedený start dočkaly opravdu bohaté podpory a výrazných vylepšení.

V případě Redfallu však hráči na jakoukoli výraznější aktualizaci čekají již od června, kdy vyšel dosud poslední update s číslem 1.1. Výsledkem je postupný úbytek hráčů až téměř na nulu. Magazín PCGamesN upozornil na to, že na Steamu hraje Redfall v současnosti pouze několik desítek hráčů. V některých momentech se dokonce ve hře nachází už pouze jednotky uživatelů, kteří ani nejsou schopni sestavit čtyřčlenný tým. Je tedy otázkou, zda na záchranu hry už není pozdě.

Redfall je k dostání na PC (Steam), Xboxu Series X/S i v Game Passu. Bližší informace můžete načerpat prostřednictvím naší recenze.

Redfall od Arkane už téměř nikdo nehraje
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama