Redfall poběží na konzolích pouze ve 30fps
Redfall Novinka Redfall poběží na konzolích pouze ve 30fps

Redfall poběží na konzolích pouze ve 30fps

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

12
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Jedná se přitom o Xbox exkluzivitu.

Reklama

Vývojáři ze studia Arkane Austin dnes prostřednictvím Twitteru oznámili, že očekávaná upírská akce Redfall poběží na konzolích pouze ve 30fps. Hra při vydání nabídne na Xboxu Series X/S pouze režim kvality, který bude uzamčen právě na zmíněných 30 snímků za sekundu.

Zatímco hráči na výkonnějším Xboxu Series X si tuto hodnotu užijí v kombinaci s rozlišením 4K, majitelé slabšího Xboxu Series S si budou muset vystačit s rozlišením 1440p. Autoři ale slíbili, že performance režim, který by měl nabídnou vyšší snímkovou frekvenci, přidají prostřednictvím aktualizaci někdy po vydání.

Redfall není prvním titulem, u kterého se hráči na aktuální generaci konzolí budou muset spokojit s 30fps. Pro obdobný krok se v loňském roce rozhodli také vývojáři her A Plague Tale: Requiem nebo Gotham Knights. Zrovna u Redfall je ale nižší snímková frekvence poměrně překvapivá.

Jednak se jedná o poměrně rychlou akci z pohledu první osoby, u kterých se vyšší počet snímků vždy hodí. Zároveň jde o exkluzivitu Microsoftu, která v rámci konzolového trhu vychází pouze na Xbox Series X/S. I přesto si na zájemci o hraní v 60fps budou muset počkat na aktualizaci nebo zvolit verzi pro PC.

Hra vychází 2. května na PC (Steam) a Xbox Series X/S. Už v den vydání bude k dostání také v předplatném Xbox/PC Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama