Reinkarnace Rollcage obohacena o multiplayer
GRIP Novinka Reinkarnace Rollcage obohacena o multiplayer

Reinkarnace Rollcage obohacena o multiplayer

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

2

Obří aktualizace obohatila hru o online mód, novou trať a nové vozidlo.

Reklama

Závodní titul GRIP, který je v předběžném přístupu na Steamu, se dočkal obří aktualizaci. Update do hry konečně přidal mutliplayer. Od nynějška tak můžete závodit proti lidem z celého světa. Lze vyhledávat veřejné zápasy, zakládat vlastní hry, komunikovat přes in-game chat či pouze sledovat cizí hráče.

Kromě online módu byl titul obohacen i o nové auto, Cygon Tempest. Tento kus sice spadá do kategorie těžkých vozidel, avšak se může pochlubit označením nejrychlejšího stroje v celé hře. Můžete si ho ozkoušet na nové trati. Norvos Acrophobia je zasazeno vysoko do hor a pyšní se zatím tou nejtěžší závodní dráhou. Vývojáři také zlepšili stabilitu, kolize, model poškození a driftování aut. Kromě toho aktualizace přináší klasické opravy bugů a provádí lepší balancování. Díky tomu se má hra načítat výrazně rychleji.

V současné době je GRIP na Steamu v předběžném přístupu. Jestliže jevíte o hru zájem, máte do 11. dubna poslední šance jí zakoupit ve slevě za 12,79€. Posléze bude stát klasických 15,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama