Reinkarnace Rollcage v podobě GRIP: Combat Racing zná datum vydání
GRIP Novinka Reinkarnace Rollcage v podobě GRIP: Combat Racing zná datum vydání

Reinkarnace Rollcage v podobě GRIP: Combat Racing zná datum vydání

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Vybrala si listopad. Co tyhle akční závody nabídnou?

Reklama

Milovníci ikonického Rollcage si do kalendáře poznamenají datum 6. listopadu 2018. V tento den vyjdou akční a dost rychlé závody GRIP: Combat Racing v plné verzi na počítače a konzole. GRIP je od srpna 2016 v předběžném přístupu na Steamu, kde se mu daří zaujmout hráče. Vývojáři společně s komunitou hru vylepšují a jsou pomalu připraveni uvést ji na trh v hotové, plné verzi.

Datum vydání byl oznámen na oficiálním PlayStation Blogu. Předpokládáme, že ve stejný den bude titul dostupný i pro PC, Xbox One a Nintendo Switch.

GRIP kráčí v old-school stylu akčních závodů a je inspirovaný již zmíněnou sérií Rollcage. Někteří členové týmu Caged Element Inc. dokonce na Rollcage v minulosti pracovali. V GRIP: Combat Racing slibují velkou zábavu, kde s různými vozy dosáhnete rychlosti přes tisíc kilometrů v hodině. V této rychlosti budete jezdit po zemi, stropu i stěnách všelijakých tratí a arén zasazených na exotické planety. Projedete se v nebezpečném zmrzlém světě, v mimozemské džungli nebo v rozsáhlém městě. V těchto a dalších lokalitách využijete řadu power-upů a zbraní. Ty vám pomohou přibrzdit ostatní závodníky, případně vám dají nějaký bonus, třeba turbo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama