Reklama láká na The Elder Scrolls V: Skyrim VR
Novinka Reklama láká na The Elder Scrolls V: Skyrim VR

Reklama láká na The Elder Scrolls V: Skyrim VR

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Sony očividně bere marketing šest let staré hry opravdu vážně, jak dokazuje minutový, ale pěkně zpracovaný filmeček.

Reklama

17. listopadu vychází The Elder Scrolls V: Skyrim VR, asi 352. vydání šest let starého Skyrimu, pokud počítám dobře. A pokud ne, tak mě omluvte, protože těch verzí hry je zjevně tolik, že je snadné se v nich ztratit. Tahle je ale zvláštní tím, že díky ní budete moci hrát kompletní Skyrim se všemi jeho DLC ve virtuální realitě, konkrétně s headsetem PlayStation VR.

Protože jde (aspoň zatím) o exkluzivitu PlayStationu, společnost Sony bere marketing VR verze Skyrimu vážně. To dokazuje zejména několik dní stará reklama, která nabízí pohled na zajímavě zpracovaný souboj hlavního hrdiny hry s drakem. Samozřejmě ale nejde o záběry z hraní.

Navíc došlo k odhalení bundlu, který zahrnuje Skyrim VR, PSVR systém, PlayStation Cameru a dvojici Move ovladačů. Podle všeho ale bude tento balík od 17. listopadu k dispozici jen ve Spojených státech a v Kanadě, přičemž jeho cena byla stanovena na 449,99 amerických dolarů.

Jestli chcete vidět, jak vypadá Skyrim VR v akci, v další dnešní novince najdete 28 minut záběrů z hraní. The Elder Scrolls V: Skyrim VR přitom koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama