Alone in the Dark Novinka Remake Alone in the Dark oficiálně oznámen

Remake Alone in the Dark oficiálně oznámen

Jan Urbančík

Jan Urbančík

9
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Trailer potvrdil platformy, datum vydání zatím neznáme.

Reklama

Únik z dnešního rána se potvrdil, společnost THQ Nordic na své akci oficiálně představila remake prvního dílu Alone in the Dark. Hry, kterou dnes považujeme za jeden z prvních survival hororů, vyšla totiž už v roce 1992. V rámci showcase jsme se dočkali oznamovacího traileru, jenž kromě nastínění příběhu ukazuje také první střípky hratelnosti.

Jak už jsme psali v minulém článku, hra je, stejně jako originál, zasazena do dvacátých let minulého století. Podíváme se do Dercetova panství na jihu Spojených států. K dispozici budou dvě hratelné postavy: Emily Hartwood a Edward Carnby, kteří budou společně vyšetřovat zmizení strýce již zmíněné Emily.

Těšit se máme na příběh z pera Mikaela Hedberga, autora her jako SOMA či Amnesia: The Dark Descent. Po stránce hratelnosti má jít o pravý survival horor, nábojů nebude nikdy dost. Důležitý bude samozřejmě také soundtrack, jež má kombinovat temné zvuky s jazzovou hudbou.

Alone in the Dark míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Podle dřívějšího úniku měla hra vyjít příští rok, ale oficiálně jsme se žádný termín nedozvěděli. Hru si každopádně můžete přidat do seznamu přání na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama