Remake Dead Space by mohl vyjít už příští rok
Dead Space Remake Novinka Remake Dead Space by mohl vyjít už příští rok

Remake Dead Space by mohl vyjít už příští rok

Jan Urbančík

Jan Urbančík

10
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Datum vydání bychom se mohli dozvědět ještě letos.

Reklama

Remake legendárního survival hororu Dead Space byl oznámen před několika týdny na akci EA Play Live. A přestože jsme viděli pouze in-engine trailer, který nám toho mnoho neukázal, a oznámen nebyl ani rok vydání, hra by nemusela být tak daleko, jak jsme si původně mysleli.

Novinář Jeff Grubb v článku pro magazín VentureBeat tvrdí, že by Dead Space mohl vyjít už příští rok na podzim. Odvolává se na zdroje, které jsou obeznámené s vývojem. Informaci stále musíme brát s určitou rezervou, ale Grubb zdroje v EA nepochybně má, protože o remaku informoval už několik měsíců před jeho oznámením.

EA se k tomu samozřejmě nijak nevyjádřilo a oficiálně stále žádný termín neznáme. Podle Grubba bychom se však nových informací měli dočkat ještě letos, pravděpodobně na The Game Awards, které se konají již tradične na začátku prosince. Právě tam bychom se mohli dozvědět datum vydání.

Připomenu, že na Dead Space pracuje studio EA Motive, game directorem je Eric Baptizat (Assassin's Creed Valhalla) a creative directorem Roman Campos-Oriola (For Honor). Hra vzniká na enginu Frostbite a míří na PC, PlayStation 5 i Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama