Remake Prince of Persia: The Sands of Time znovu odložen
Prince of Persia: The Sands of Time Novinka Remake Prince of Persia: The Sands of Time znovu odložen

Remake Prince of Persia: The Sands of Time znovu odložen

Jan Urbančík

Jan Urbančík

20
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tentokrát na neurčito.

Reklama

Remake populární hry Prince of Persia: Sands of Time, která původně vyšla v roce 2003, byl poprvé oficiálně představen loni v září. Z přibližně dvouminutového traileru však fanoušci této série rozhodně nadšení nebyli, nezamlouvala se jim především podivná stylizace, kterou se ale autoři snažili skrýt za umělecký záměr. Ostatně vývojáři jsou dalším faktorem, který v nás neprobudil největší důvěru. Hru totiž dostala na starost indická pobočka Ubisoftu v Puné, která předtím nikdy nepracovala na vlastním projektu, vždy jen vypomáhala jiným studiím. Nicméně výhrady stranou, všichni jsme byli zvědaví, jak tento titul dopadne. A mysleli jsme, že nebudeme muset čekat příliš dlouho, vydání bylo hned po oznámení stanoveno na 21. ledna letošního roku.

Ale vzhledem k tomu, že hra stále venku není, asi tušíte, že byla mezitím odložena. A skutečně, v prosinci loňského roku vývojáři posunuli datum vydání na 18. března 2021. Zhruba měsíc a půl před plánovaným vydáním se však dozvídáme, že ani toto datum neplatí. Vývojáři se rozhodli hru znovu odložit a tentokrát dokonce na neurčito. Vypadá to tak, že v rámci vývoje dochází k nějakým větším změnám. Tady je překlad oficiální zprávy:

"Ahoj fanoušci série Prince of Persia!

Už od oznámení hry Prince of Persia: The Sands of Time Remake loni v září jsme viděli záplavu reakcí na tuto milovanou sérii. Je to vaše vášeň a podpora, která nás žene kupředu, abychom vytvořili co možná nejlepší hru. Rozhodli jsme se ale, že posuneme vydání hry Prince of Persia: The Sands of Time Remake na pozdější datum. Čas navíc umožní našemu týmu vytvořit remake, který působí svěže a zároveň je věrný originálu.

Je nám jasné, že tato zpráva vás mohla zaskočit, ale o vývoji hry Prince of Persia: The Sands of Time Remake vás budeme nadále informovat. Mezitím vám chceme poděkovat za vaši neutuchající podporu.

Vývojářský tým"

Já už jen dodám, že hra stále míří na PC a konzole minulé generace, tedy PlayStation 4 a Xbox One. Spekulovalo se také o verzi pro Nintendo Switch, ta ale potvrzená není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama