Remake Shadow of the Colossus v TGS traileru
Shadow of the Colossus Novinka Remake Shadow of the Colossus v TGS traileru

Remake Shadow of the Colossus v TGS traileru

Michal Burian

Michal Burian

11

Plnohodnotná předělávka kultovní hry z PS2 a PS3. <strong>Nově trailer v HD</strong>.

Reklama

Během tiskové konference PlayStation v rámci Tokyo Game Show 2017 byl ukázán nový trailer z připravovaného remaku kultovní klasiky Shadow of the Colossus. Ta vyšla původně na PS2 a později se objevila i na PS3. V roce 2018 se podívá na PlayStation 4 ve vylepšené podobě.

Zástupci Sony se již dříve nechali slyšet, že Shadow of the Colossus je kompletní remake, tedy plnohodnotná předělávka původní hry se vším všudy.

Hra Shadow of the Colossus od SCE Japan Studio je považována za velmi významnou akční adventuru, která je označována jako pokračování kultovky ICO. V tomto dobrodružství naplněného emocemi se pokusíte oživit dívku poražením 16 obrovských Colossů. Každý Coloss představuje jednu úroveň a hlavně zcela jinou taktiku zneškodnění. Než se ovšem k němu dostanete, budete cestovat po nejkrásnější krajině. Svět, jenž vám hra poskytne je fascinující, variabilní, osamělý a tak přirozený, že budete jen tak jezdit na svém věrném koni a obdivovat umění a kreativitu samotných tvůrců. Jízda na koni také patří k tomu nejlepšímu, co se kdy na herní scéně objevilo a budete si užívat každý krok, cval tohoto věrného oře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama