Remake The Last of Us má vyjít na PS5 i PC, mluví se o přesném datu vydání
The Last of Us Novinka Remake The Last of Us má vyjít na PS5 i PC, mluví se o přesném datu vydání

Remake The Last of Us má vyjít na PS5 i PC, mluví se o přesném datu vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

40
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Zamíří série The Last of Us brzy i na počítače?

Reklama

Po čase se opět vynořily spekulace ohledně údajného remaku prvního The Last of Us. Tentokrát na sebe pozornost strh insider s přezdívkou The Snitch, který v posledních dnech přišel s dvojicí zajímavých úniků. V první řadě šlo o předčasné vyzrazení seznamu her, které se objevily v posledním State of Play. Tento únik se přesně vyplnil.

Pouhých pár dní poté The Snitch na Twitteru zveřejnil příspěvek s textem OVERDOSE. Tento název si po informacích Toma Hendersona nyní spojujeme s chystanou hrou od Hidea Kodžimy. Zajímavé však je, že The Snitch svůj příspěvek zveřejnil ještě před zmíněným textem od Toma Hendersona. Minimálně tyto dva případy tedy naznačují, že informace od Snitche by mohly pocházet z dobře informovaného zdroje.

Nyní se The Snitch zaměřil na zmíněný remake The Last of Us. V dosud posledním příspěvku na Twitteru jednoznačně naznačuje, že vylepšená verze prvního The Las of Us dorazí 2. září letošního roku. Očekávanou verzi pro PS5 by navíc měla doplnit i verze pro PC.

Několik hodin později se k čerstvým spekulacím ohledně remaku The Last of Us vyjádřil rovněž známý novinář a zavedený insider Jeff Grubb. Ve svém podcastu GrubSnax (čas 1:13:00) na přímý dotaz jednoho z diváků odpověděl, že se jeho informace shodují s tím, co na Twitteru napsal The Snitch.

Kromě data vydání je to především poměrně překvapivá informace, že hra ve stejný den zamíří na PlayStation i PC. Hráči na počítačích by se tím dočkali poměrně překvapivé premiéry série na své platformě. Oficiálního potvrzení bychom se teoreticky mohli dočkat již dnes v průběhu akce Summer Game Fest.

Pro připomenutí se hodí závěrem zmínit, že o možném vydání remaku The Last of Us v průběhu léta se mluvilo už začátkem letošního roku.

Remake The Last of Us má vyjít na PS5 i PC, mluví se o přesném datu vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama