Remaster ​Conception​u​ dorazí na západ
Novinka Remaster ​Conception​u​ dorazí na západ

Remaster ​Conception​u​ dorazí na západ

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC
Reklama

Historie série Conception se datuje již od roku 2012, kdy vyšel její první díl na konzoli PSP, následovaný o rok později jejím druhým dílem. Koncem loňského roku ale Spike Chunsoft oznámil remaster jedničky pod názvem Conception Plus: Ore no Kodomo wo Undekure! pro konzoli PlayStation 4 s vylepšenou grafikou a dalšími novými herními prvky.

Pro západ lokalizovaná verze dostala název Conception Plus: Maidens of the Twelve Stars a vyjde pro PlayStation 4 a pro PC (pouze přes Steam) 5. listopadu v Severní Americe a 8. listopadu v Evropě. Nabídne jak anglický, tak japonský dabing a anglické a japonské titulky, doplněné i o tradiční čínštinu.

Hlavním hrdinou je Itsuki Yuge, který v mládí přišel o své rodiče. Teď žije se svou spolužačkou Mahiru Konatsuki studentským životem. Jednoho dne mu ale Mahiru sdělí, že je těhotná. V kulisách tradičního RPG tak může nastat nový baby boom, odehrávající se v magickém světě Granvania, napadeném nečistým zlem. Itsuki má jako spasitel z jiného světa Boží dar, díky kterému mohou jeho děti zplozené s dvanácti hvězdnými pannami, zlo vyhnat. A aby se mohl vrátit do svého vlastního světa, musí nejprve zachránit Granvanii za pomoci svých hvězdných dětí se speciálními schopnostmi.

Pro fanoušky je na PlayStation 4 připravena Day 1 Edition, obsahující mini-kalendář s 13 Star Maidens a na NIS America Store bude za 99,99 dolarů k mání také Star God's Blessing Edition, která obsahuje kopii hry, sběratelský box, oficiální artbook, dvoudiskový soundtrack, pohlednice a plážový ručník.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama