Remaster dostane třetí, čtvrtá i pátá Yakuza
Yakuza Novinka Remaster dostane třetí, čtvrtá i pátá Yakuza

Remaster dostane třetí, čtvrtá i pátá Yakuza

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4

Fanoušci této japonské akce budou mít hody, vylepšené díly dorazí na PS4.

Reklama

Fanoušci japonské akce Yakuza budou mít hody, tedy za předpokladu, že vlastní PlayStation 4. Společnost Sega oznámila, že pro tuhle konzoli chystá remastery her Yakuza 3, Yakuza 4 a Yakuza 5. Všechny tři hry budou mít lepší rozlišení a rychlejší frame rate, píše magazín Famitsu a odhaluje i datum vydání, ovšem pouze pro Japonsko.

V Japonsku bude remaster Yakuzy 3 dostupný od 9. srpna za 3990 jenů (v přepočtu 29,99 euro). Vylepšený čtvrtý díl se bude prodávat během podzimu a na remaster Yakuzy 5 si počkají do jara příštího roku. Je více než pravděpodobné, že Sega časem oznámí remastery i pro Evropu a Severní Ameriku, kde by mohly začít vycházet řekněme v polovině příštího roku, pokud půjde vše dobře.

Yakuza 3, 4 a 5 vyšly původně v roce 2009, 2010 a 2013 na PS3. Hlavně pro nás Evropany a „Amíky“ jsou remastery hodně lákavé. Mimo Japonsko se totiž Yakuza proslavila převážně až na PS4. Připomeňme, že na PS4 už vyšel remaster jedničky, a to pod názvem Yakuza Kiwami, zatímco dvojka je v plánu u nás na letošní léto jako Yakuza Kiwami 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama