Remaster Modern Warfare bude podporovat boty
Call of Duty: Modern Warfare Remastered Novinka Remaster Modern Warfare bude podporovat boty

Remaster Modern Warfare bude podporovat boty

Michal Burian

Michal Burian

17

Pokud si chcete otestovat svůj skill, budete mít možnost proti umělé inteligenci. <strong>Oba díly vyžadují 130 GB při instalaci</strong>.

Reklama

Call of Duty: Modern Warfare Remastered, které je zahrnuto v dražších edicích Call of Duty: Infinite Warfare, bude podporovat boty v privátních multiplayerových bitvách, abyste si mohli vyzkoušet svůj skill proti umělé inteligenci, třeba se svým kamarádem.

Na svém Twitteru tuto informaci potvrdil Amos Hodge ze studia Raven Software, které má vývoj remasteru na starost.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered přinese vylepšený první díl Modern Warfare s plnohodnotnou singleplayerovou kampaní a multiplayerem zahrnující 16 map z původní hry. V den vydání - 4. listopadu - bude ve hře na výběr deset map, zbylých šest dorazí nejpozději na konci prosince, a to zdarma pro každého vlastníka remasteru.

Ještě jedna informace, Charlie Intel přinesl obrázek francouzské krabičky PlayStation 4 verze Call of Duty: Infinite Warfare, kde je uvedeno, že společně s Modern Warfare Remastered budou hry na disku PS4 vyžadovat 130 GB volného místa. Z toho 40 GB má remaster Modern Warfare a 90 GB Infinite Warfare.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama