Remaster Republique tento měsíc pro PC a Mac
Novinka Remaster Republique tento měsíc pro PC a Mac

Remaster Republique tento měsíc pro PC a Mac

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1

Předělávka mobilní stealth pecky míří na počítače.

Reklama

Je možné, že jste o République vůbec neslyšeli. Hra, jejíž vývoj byl umožněn úspěšnou Kickstarterovou kampaní v roce 2012, totiž vyšla v prosinci předloňského roku pouze pro iOS, později se podívala i na ostatní majoritní mobilní operační systémy. Na “velkých” platformách však stále chybí. To se má ale brzy změnit. Camouflaj, tým stojící za hrou, oznámil práci na úplném remasteru hry.

Vylepšená hra je postavena na Unity 5 engine a objeví se na našich obrazovkách 25. února skrze Steam, GOG nebo Humble Bundle.

Díky novému enginu se tak drasticky zlepší vizuální stránka hry. Konkrétně bude obohacena o lepší stíny, nasvícení a odrazy. Kritiky velice kladně přijatý hororově-stealth titul vás hra zasadí do role neznámého “přítele na telefonu”, pomáhajícího hlavní hrdince Hope v útěku z až Orwellovsky utopického státu. Zakoupit jej bude možno ve dvou edicích. Obyčejná nabídne první tři vydané epizody, plus zajistí přístup k finálním dvou, které přijdou až po vydání. Deluxe edice k tomu všemu přihodí i oficiální soundtrack, hodinový dokument o vývoji a pár drobností. Během prvního týdne bude navíc République distribuována s 20% slevou. Více na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama