Remastery Dead Rising vyjdou 13. září
Dead Rising Novinka Remastery Dead Rising vyjdou 13. září

Remastery Dead Rising vyjdou 13. září

Michal Burian

Michal Burian

1

Stále ale nevíme, jak budou vylepšeny.

Reklama

Správce Xbox Store předčasně odhalil datum vydání remasterů zombie akce Dead Rising. Minimálně na Xbox One vyjdou hry 13. září letošního roku. Půjde o Dead Rising, Dead Rising 2 a Dead Rising 2: Off the Record. Koupit si budete moci takzvaný Triple Pack, který bude obsahovat všechny tři díly.

Dead Rising remastery oznámil Capcom v úterý. Pro PC, PlayStation 4 a Xbox One se chystá první díl Dead Rising. Na aktuální generaci konzolí potom vyjde ještě Dead Rising 2 a Dead Rising 2: Off the Record.

Připomeňme, že původní Dead Rising vyšel v září 2006 exkluzivně na Xbox 360. V polovině tohoto září se podívá ve vylepšené podobě na další platformy, zatímco Dead Rising 2 a Off the Record je dostupný i pro PC. Z toho důvodu nevyjde remaster pro počítače. Zatím nevíme, jak budou remastery vylepšeny. Lze ale očekávat lepší grafiku, rozlišení 1080p a snad 60 snímků za sekundu.

O znovuvydání Dead Rising 3, který je pro Xbox One a PC, nepadlo ani slovo. Toho se asi jen tak na PS4 nedočkáme.

6. prosince 2016 navíc vyjde Dead Rising 4, návrat k prvnímu dílu, na Xbox One a Windows 10. Microsoft má 90 denní exkluzivitu pro Windows 10 a roční pro Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama