Remastery GTA 4 a Red Dead Redemption se nechystají
Grand Theft Auto IV Novinka Remastery GTA 4 a Red Dead Redemption se nechystají

Remastery GTA 4 a Red Dead Redemption se nechystají

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Xbox Xbox 360

Rockstar měl nad nimi uvažovat, ale nakonec se rozhodl je nedělat.

Reklama

Asi by se v řadách našich čtenářů našli takoví, kteří by si přáli vylepšené verze či remastery her Grand Theft Auto IV a Red Dead Redemption. Ostatně se o takových remasterech v posledních několika měsících i spekulovalo. Jak to ale nyní vypadá, tak se jich zřejmě bohužel nedočkáme.

Nebo minimálně to tvrdí známý leaker s přezdívkou Tez2, jenž se zaměřuje právě na informace ohledně společnosti Rockstar. Podle jeho zdrojů zmíněné remastery měly být před pár lety skutečně "na stole", avšak firma se nakonec rozhodla v nich nepokračovat.

Důvod, proč se tomu stalo, uvedený nebyl. Leaker nicméně hypotetizuje nad tím, že to mohlo být kvůli špatnému přijetí Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. Avšak vzhledem k tomu, že se o projektech diskutovalo před několika lety, se to zdá spíše nepravděpodobné.

Alespoň bychom se ale měli v budoucnu dočkat updatu Red Dead Redemption 2, jenž má vyladit běh hry na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama