Remedy chtějí vytvořit nového cool Maxe Payna
Max Payne Novinka Remedy chtějí vytvořit nového cool Maxe Payna

Remedy chtějí vytvořit nového cool Maxe Payna

Michal Burian

Michal Burian

39

Návrat do série by byla zábava, tvrdí Sam Lake.

Reklama

Kreativní ředitel finského studia Remedy Games tvrdí, že by mohli vytvořit kvalitní nový díl série Max Payne s cool novinkami, kdyby jim Rockstar nabídnul, aby na něm pracovali.

Remedy, autoři původního Maxe Payna, nebyli zapojeni do vývoje třetího dílu. Ten si vzal na starost sám Rockstar, ovšem zástupci Remedy si Max Payne 3 několikrát zahráli a poskytli tvůrcům Grand Theft Auto cennou zpětnou vazbu. Navíc Sam Lake spolupracoval s Danem Houserem z Rockstaru na vytvoření prequel komiksu pro Maxe Payna 3.

„Bylo by zábavné se znovu zapojit do série a vytvořit nový díl. Když jsme prodali Rockstaru naší značku, součástí dohody bylo, že vytvoříme pokračování. Věděli jsme, že Max Payne 2 bude naší poslední hrou s tímhle hrdinou. Bylo to pro nás těžké loučení,“ uzavřel rozhovor pro Metro kreativní ředitel Sam Lake.

Připomeňme, že Remedy prodalo značku Max Payne společnosti Take-Two v roce 2002, krátce po vydání prvního dílu. Na podzim roku 2003 potom vyšlo pokračování s názvem Max Payne 2: The Fall of Max Payne, zatímco Max Payne 3 z května 2012 už vytvořil Rockstar.

Chtěli byste, aby se Maxe Payna ujalo znovu Remedy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama