Remedy láká na DLC pro hru Alan Wake 2, změnilo si název i logo
Alan Wake 2 Novinka Remedy láká na DLC pro hru Alan Wake 2, změnilo si název i logo

Remedy láká na DLC pro hru Alan Wake 2, změnilo si název i logo

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Bude rozšíření představneo už v pátek, nebo na Summer Game Festu?

Reklama

Už před vydáním survival hororu Alan Wake 2 (naše recenze zde) jsme věděli, že se hra dočká také dvou příběhových rozšíření. A nyní to vypadá, že představení toho prvního z nich se konečně blíží.

Připomenu, že nese název Night Springs, tedy jméno fiktivního města a zároveň seriálu z prvního dílu, scénář pro několik epizod napsal i samotný Alan Wake. Z dřívějších informací víme, že právě do této show bude DLC zasazeno. Prožijeme několik epizod s uzavřeným příběhem a zahrajeme si za známé postavy.

Oficiálně sice nic dalšího nevíme, ale finští vývojáři z Remedy nyní začali na oznámení lákat na sociálních sítích. Oficiální účet studia si změnil název na "Poison Pill Entertainment", upravil logo a v novém headeru se dozvídáme, že jde o společnost založenou v roce 1995 v Night Springs City. Zajímavé mimochodem je, že "poison" (jed) je přesný opak slova "remedy" (lék).

Screenshot nového vzhledu retweetoval moderátor Geoff Keighley, jehož akce Summer Game Fest se uskuteční už 7. června. Různí vývojáři z Remedy v uplynulých dnech s Keighleym několikrát interagovali a zdá se, že se Night Springs téměř s jistotou ukáže právě tam.

Otázka ale zní, jestli na formální oznámení náhodou nedojde již v pátek na State of Play. Remedy v minulosti akci od Sony využilo pro oznámení již několikrát, včetně remasteru Alana Wakea, Controlu či jeho rozšíření.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama