Alan Wake 2 Novinka Remedy představuje Sagu Anderson, jednu z hlavních postav hry Alan Wake 2

Remedy představuje Sagu Anderson, jednu z hlavních postav hry Alan Wake 2

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Výborná agentka FBI, která však dokáže být i empatická.

Reklama

Nedávno jsme se dočkali nového traileru na hru Alan Wake 2 (rozbor zde), ale je to teprve začátek celé marketingové kampaně, kterou studio Remedy chystá. Už příští týden na Summer Game Festu nás čeká souvislá ukázka z hraní, mezitím však vyšel první díl série videí, která nás zavede do zákulisí vývoje. První video věnovali vývojáři nové hlavní postavě, jež nese jméno Saga Anderson.

Jde o agentku FBI, která je zkušená a umí vyřešit i zdánlivě neřešitelné případy. Zároveň je však matkou a dokáže být empatická, díky čemuž tak je ještě lepší vyšetřovatelkou. Jakožto nová postava má zároveň přiblížit příběh novým hráčům, kteří nemají zkušenosti s první hrou. Veteráni se zase mohou těšit na nová propojení v rámci Remedy Connected Universe. Creative Director Sam Lake říká, že herečku, která by se na roli hodila, hledali opravdu dlouho. Nakonec ji našli v Melanie Liburd, která se součástí videohry stala vůbec poprvé.

Zatímco Alan Wake se nachází v jiné dimenzi zvané Dark Place, za Sagu Anderson si zahrajeme v realitě. Konkrétně se podíváme do městečka Bright Falls, k jezeru Cauldron, ale také do sousedního města Watery. Aby vývojáři správně zachytili přírodu severozápadu Spojených států, vydali se do terénu a použili metodu fotogrammetrie – jednotlivé objekty (například stromy) naskenovali a převedli je do hry.

Saga Anderson ve hře není jen tak. Jaká tajemství ale její příběh skrývá, na to už si budeme muset počkat.

Alan Wake 2 vychází 17. října na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama