Remedy přemýšlí o vývoji pro handheldy
Novinka Remedy přemýšlí o vývoji pro handheldy

Remedy přemýšlí o vývoji pro handheldy

Michal Maliarov

Michal Maliarov

1

Tvůrci Alana Wakea se možná vrhnou do her pro handheldy NGP a 3DS.

Reklama

V nejnovějších rozhovoru pro IndustryGamers to odhalil viceprezident Aki Jarvilehto. Studia, vyvíjející hry pro tyto platformu prý musí využít plný potenciál hardwaru.

„DS a NGP jsou zajímavé platformy, jsou ale na hony vzdálené mobilnímu iOS. Nemyslím, že je správný jen vzít hru ze systému iOS a portovat ji do dalších platforem. Raději vytvořte hru, která je navržena specificky pro ně a využívá jejich unikátních možností,“ řekl Aki.

Jarvilehto ale také dodal, že budou chtít současné handheldy trochu změnit pohled na věc, pokud se chtějí iOS rovnat. „Mnohé smartphony a tablety nabízí neuvěřitelnou hodnotu pro hráče. Již nyní si můžete koupit doslova tuny zábavy pro iOS za cenu jediné konzolové hry,“ dodal. „Mnohé hry dostanete i úplně zdarma, pokud dokážete překousnout marketing. Takže se současná generace handheldů musí přizpůsobit, pokud chce soutěžit s takovým náporem.“

Remedy na začátku letošního roku vypustilo iOS verzi jejich hry Death Rally a slavilo slušný úspěch. Doufáme, že v tom budou pokračovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama