Remedy si zaregistrovalo ochrannou známku FBC: Firebreak
Novinka Remedy si zaregistrovalo ochrannou známku FBC: Firebreak

Remedy si zaregistrovalo ochrannou známku FBC: Firebreak

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Zřejmě jde o finální název projektu Condor.

Reklama

Finské studio Remedy loni v říjnu vydalo survival horor Alan Wake 2, pro který se letos chystají i dvě příběhová DLC, ale v přípravě mají mnohem více projektů. Většinu sice zatím známe pouze pod kódovými či poměrně obecnými názvy, ale to se nyní změnilo. Magazín RespawnFirst informoval o tom, že si společnost 8. ledna zaregistrovala novou ochrannou známku.

Konkrétně jde o název FBC: Firebreak, z něhož jde poměrně jednoduše rozklíčovat, o který titul se jedná. FBC totiž odkazuje na instituci Federal Bureau of Control, jež se zaměřuje na zkoumání a vypořádávání se s paranormálními jevy. Firebreak pak označuje úsek, jenž odděluje dvě oblasti v Nejstarším domě (sídle FBC), a má tak zabránit potenciálnímu úniku paranormálních entit.

*Vanguard byl rebootován jako projekt Kestrel
*Vanguard byl rebootován jako projekt Kestrel

S poměrně velkou pravděpodobností tak jde o finální název hry, kterou jsme znali jako projekt Condor, co-op multiplayer spin-off Controlu, o němž toho kromě tohoto poměrně vágního popisu a prvního artworku prakticky nic nevíme. Oznámen byl každopádně už v červnu 2021 a při posledním ohlašování finančních výsledků jsme se dozvěděli, že je ve fázi "production readiness" a zanedlouho tedy vstoupí do plné produkce, nebo se v ní možná už i nachází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama