Remedy spolupracuje na pokračování korejské střílečky Crossfire
Novinka Remedy spolupracuje na pokračování korejské střílečky Crossfire

Remedy spolupracuje na pokračování korejské střílečky Crossfire

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Tvůrci Maxe Payna, thrilleru Alan Wake nebo Quantum Break plánují příběhový režim s pořádnou zápletkou a výraznými postavami.

Reklama

Dovedu si představit, že vám neskutečně generický název Crossfire nic neříká. Vězte ale, že jde o velmi úspěšnou střílečku od korejského studia Smilegate. Představte si něco jako free-to-play obdobu Counter-Striku určenou pro asijský trh, i když hra je už několik let hratelná i v Evropě. Dokonce se plánuje filmová adaptace.

Nyní vzniká druhý díl, Crossfire 2, a na něm kromě Smilegate pracuje finské studio Remedy. Zatímco Smilegate se očividně zaměří na multiplayerovou část hry, tvůrci Maxe Payna, Alana Wakea a Quantum Break budou mít na starosti příběhový režim. Ten slibuje spoustu svobody, pořádný příběh a výrazné postavy, to všechno v kulisách válečné střílečky z pohledu první osoby.

Lidé ze Smilegate si vybrali Remedy právě pro jejich schopnost zkombinovat pořádný příběh, památné postavy a inovativní hratelnost. To se alespoň píše v čerstvém oznámení. Jak se zdá, právě Crossfire 2 je tou novou hrou, na které studio pracuje spolu s novým partnerem a o jejímž vzniku jsme se dozvěděli před necelými dvěma měsíci. Tím partnerem je očividně Smilegate.

Druhý tým Remedy přitom připravuje koncept další hry, nicméně součástí tehdejšího oznámení bylo také prohlášení, že nové projekty Remedy neuvidíme ani na E3, kterou už máme za sebou, ani na chystaném Gamescomu.

To jinými slovy znamená, že příběhový režim Crossfire 2 jen tak neuvidíme, i když se prý v Remedy těší na to, až ho budou moci hráčům ukázat. Nejspíš si také budeme muset počkat na informace o tom, kdy si Crossfire 2 budeme moci zahrát a jakým způsobem bude příběhová část zpoplatněna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama