Remothered: Broken Porcelain výjde v létě příštího roku
Remothered: Broken Porcelain Novinka Remothered: Broken Porcelain výjde v létě příštího roku

Remothered: Broken Porcelain výjde v létě příštího roku

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Sequel k loňskému Remothered: Tormented Fathers dostal také nové jméno.

Reklama

Sequel k poměrně kladně přijatému survival hororu Remothered: Tormented Fathers dostává nové jméno a alespoň přibližné datum vydání. Původně pojmenované Remothered: Going Porcelain se nyní jmenuje Remothered: Broken Porcelain a těšit se na něj můžeme již v létě roku 2020, a to na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Borken Porcelain má přinést do série spoustu novinek. Představit se nám má nový gameplay a způsob vyprávění příběhu, který vdechne nový život všem postavám a bezprecedentní úroveň ponoření se do tohoto děsivého dobrodružství. Pravdu, která se skrývá v Ashmann Inn, nepůjde odkrýt snadno. Je zde mnoho tajemství, které jsou chráněny různými pastmi a protivníky. Vaše přežití bude záležet na mnohem více faktorech, než jen na rychlých reakcích. Strategie a zajišťování zásob se velice rychle stane kritickým prvkem této hry. Ke všem střetům bude potřeba přistupovat chytře a velmi důležité bude vědět, kdy bojovat, kdy se plížit a kdy z nepříznivé situace utéci.

Tento sequel slibuje strhující psychologickou zápletku, která bude perfektní pro nové hráče, tak i pro veterány série. Těšit se můžeme na realistický survival horor, intenzivní stealth gameplay, spoustu logických hádanek, vyšetřování a objevování různých tajemství, charismatické postavy a nově také cinematic videa, které mají ještě více prohloubit zážitek z celého příběhu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama