Rend má být inovativní survival onlinovka, slibují bývalí tvůrci World of Warcraft
Rend Novinka Rend má být inovativní survival onlinovka, slibují bývalí tvůrci World of Warcraft

Rend má být inovativní survival onlinovka, slibují bývalí tvůrci World of Warcraft

Michal Burian

Michal Burian

8

Na hře dělají i vývojáři, kteří mají za sebou League of Legends. Podrobnosti v novince.

Reklama

Nově založené nezávislé studio Frostkeep je složeno z ostřílených vývojářů, kteří mají za sebou World of Warcraft a League of Legends. K týmu se přidal i Neal Acree, skladatel střílečky Overwatch.

Cílem Frostkeep Studios je vytvořit hybridní fantasy survival hru s RPG prvky a různými dalšími herními mechaniky z žánru her na hrdiny. Chybět tak nebude možnost přizpůsobit si svou postavu, aby odpovídala vašemu stylu hraní, včetně různých talentů a skillů. Počítá se také se systémem výroby, abyste si mohli zhotovit silnější zbraně a odolnější brnění.

Na začátku hry si vyberete jednu frakci (Order, Conclave nebo Revenant), za kterou budete bojovat. Soupeřit budete s hráči z ostatních dvou frakcí. Pozor si ale budeme muset dávat také na hordy démonů. Při tom všem budete prozkoumávat záhadný a nemilosrdný svět, hledat zdroje a mocné artefakty. Závod s časem může vyhrát pouze jedna ze skupin. Postupně budete vylepšovat svého hrdinu a získávat nové technologie, abyste mohli ještě efektivněji bránit svou základnu proti rostoucímu náporu jiných hráčů a monster.

Tvůrci hry Rend se mají již během tohoto jara dostat do fáze, kdy budou moci svůj projekt vypustit v předběžném přístupu na Steamu. Očekávají, že v Early Access fázi bude šest až dvanáct měsíců. Během té doby bude hra rozšířena o nová stvoření, zbraně, artefakty, modifikace zbraní, další díly pro stavbu základny a rozsáhlejší možnosti pro přizpůsobení hrdinů. Už na jaře bude ale Rend hratelný od začátku do konce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama