Resident Evil 2 Remake má překvapit grafickým zpracováním
Resident Evil 2 Novinka Resident Evil 2 Remake má překvapit grafickým zpracováním

Resident Evil 2 Remake má překvapit grafickým zpracováním

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Podle nepotvrzených zpráv využije engine z Resident Evil 7 a pochlubí se 60 snímky za sekundu.

Reklama

Psal se rok 2015 a Capcom slavnostně oznámil remake druhého dílu hororové akční série Resident Evil. Fanoušci byli na větvi a těšili se na další informace, které bohužel v hojném počtu nepřišly. Změnit se to má za dva týdny na E3 v Los Angeles. Capcom podle nepotvrzených informací je připraven zveřejnit nové detaily, a hlavně ukázat předělávku v chodu. Z ukázky máme být příjemně překvapeni.

Resident Evil 2 Remake má využít modifikovanou verzi RE enginu, která pohání i nejnovější Resident Evil 7 (recenze). Díky tomu měli být vývojáři schopni rozběhnout hru na výkonnějších konzolích v nativním rozlišení 4K při 60fps (PS4 Pro), zatímco na standardních modelech to má být klasických 1080p při 30fps. Capcom měl navíc přesvědčit nespecifikovaný počet zkušených vývojářů, kteří se podíleli na sérii, aby se vrátili. Shinji Mikami v minulosti naznačil, že by měl zájem se vrátit. Možná pracuje zase pro Capcom.

Výrazné vylepšená grafika nemá zapříčinit jiné postavy. Hlavní hrdinové jsou prý věrní originálu. Navíc tvůrci mají připravit nové úrovně a tím prodloužit herní dobu Resident Evilu 2. V neposlední řadě se mluví o nové kameře podobné čtvrtému dílu.

Informace výše berte jako nepotvrzené, jde o spekulace, které se možná za dva týdny potvrdí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama