Resident Evil 3 - 1999 vs. 2020
Resident Evil 3 Novinka Resident Evil 3 - 1999 vs. 2020

Resident Evil 3 - 1999 vs. 2020

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Gameplay záběry srovnávají, kam se za víc než 10 let posunula technologie.

Reklama

Nejnovější 16 minut dlouhé gameplay video z kanálu PlayStation Underground z PlayStation Blogu, nabízí vynikající srovnání připravovaného remaku Resident Evilu 3 s původním vydáním pro PlayStation z roku 1999.

Vydání remaku Resident Evilu 3, který obsahuje také Resident Evil Resistance, je naplánováno pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC na 3. dubna. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz a na Gameexpres.sk.

Nemesis, monstrózní stalker Jill Valentine, sice bude ve hře docela drzý a drsný, ale to neznamená, že nebude existovat nějaké bezpečné místo, kde se na vás nedostane. I když v Official Xbox Magazinu bylo uvedeno, že Nemesis "hranice nerespektuje", Capcom toto tvrzení vyvrátil jako "nesprávné". V rozhovoru pro GamesRadar zástupce společnosti Capcom poznamenal, že do zabezpečených místností nemůže Nemesis vstoupit.

V sérii Resident Evil byly bezpečné místnosti (safe rooms) místnostmi, kde si lidé mohli na chvíli odpočinout a třeba si upravit výbavu. Pokud třeba Jill uvnitř takové místnosti zastaví, všichni nepřátelé obvykle zůstanou venku a čekají, a vy si můžete uspořádat svůj inventář a uložit postup hry.

Zatímco tedy tento prvek zůstane stejný, existují části, které se budou od původního Resident Evilu 3 lišit. V loňském v prosinci totiž v rozhovoru pro Famitsu, potvrdili producenti Peter Fabiano a Masachika Kawata, že bude v Resident Evilu 3 více úprav, než v případě Resident Evilu 2. Příkladem můžou být části s Carlosem Olivierou, které byly do této verze přidány.

Zdroj: PlayStation Blog

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama