Resident Evil 4 Remake Novinka Resident Evil 4 Remake v nové ukázce

Resident Evil 4 Remake v nové ukázce

Jan Urbančík

Jan Urbančík

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4

Hra bude obsahovat režim Mercenaries a brzy dorazí demoverze.

Reklama

Po delší době mlčení ze strany Capcomu, jenž odhaloval nové záběry spíš prostřednictvím různých médií, jsme se na čtvrtečním State of Play dočkali nového traileru na očekávaný remake Resident Evilu 4. A nutno říct, že byl opravdu obsáhlý.

Zatímco předchozí ukázky se zaměřovaly jen na první hodiny hraní, třetí trailer ukazuje spoustu lokací a scén z hradu a finálního ostrova. V ukázce se hned několikrát objevuje Luis Sera, jehož role je rozšířená zřejmě ještě víc, než jsme čekali. Vypadá to, že bude po určitou část hry cestovat s Leonem a pomáhat mu v soubojích, což je oproti původní hře velká změna. Zároveň můžeme v traileru vidět ikonické bossfighty, novou pasáž za Ashley a konečně také vojáka Jacka Krausera, kterého vývojáři dlouho zatajovali.

Na konci jsme se ještě dozvěděli, že bude hra obsahovat také populární režim Mercenaries, v němž musíte v časovém limitu zabít všechny nepřátele. Podrobnosti zatím neznáme.

Poslední důležitou informací je fakt, že RE4 dostane demoverzi, ale ani tady zatím Capcom nebyl příliš sdílný. Insider Dusk Golem nicméně na Twitteru prozradil, že si podrobnosti nejspíš schovávají na vlastní showcase, jež by měla být oznámena už brzy.

Resident Evil 4 Remake vychází 24. března na PC, PlayStation 4, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama