Resident Evil 4 Remake Novinka Resident Evil 4: Separate Ways oficiálně oznámeno

Resident Evil 4: Separate Ways oficiálně oznámeno

Jan Urbančík

Jan Urbančík

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Příběhové rozšíření za Adu Wong vyjde už za týden.

Reklama

Po mnoha spekulacích je to konečně tady. V rámci akce State of Play jsme se dočkali oficiálního oznámení příběhového DLC Separate Ways pro remake Resident Evilu 4, které bylo oproti původní verzi zřejmě značně přepracováno.

Stále každopádně platí, že si v něm zahrajeme za Adu Wong a podíváme se na její část příběhu, v níž se snaží získat tzv. Amber – nejtemnější tajemství kultu Los Iluminados. Kromě klasických nástrojů na likvidaci zdejších nepřátel se máme těšit také na grappling gun, jež má fungovat jako prostředek přepravy, ale slouží i pro zabíjení nepřátel z dálky. Vývojáři díky tomu slibují velmi rychlé tempo soubojů.

Pozitivní zprávou je, že se rozšíření dočkáme už přesně za týden, tedy 21. září. Ve stejný den dorazí také update zdarma pro režim Mercenaries. Gameplay traileru pro Separate Ways se máme dočkat 18. září.

Kromě toho všeho jsme se dočkali i nové ukázky z VR verze pro PlayStation VR2, v rámci které si budete moct celou hlavní kampaň prožít z pohledu první osoby ve virtuální realitě. Ačkoli zatím neznáme přesné datum vydání, už víme, že RE4 Remake VR dorazí někdy v zimě, a to zcela zdarma pro majitele základní hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama