Resident Evil 6 trousí další detaily
Resident Evil Novinka Resident Evil 6 trousí další detaily

Resident Evil 6 trousí další detaily

Michal Maliarov

Michal Maliarov

7

Capcom odhalil na narozeninovém večírku Resident Evil něco málo nových informací o nedávno odhaleném šestém dílu série.

Reklama

Pokračování byla věnována celá samostatná prezentace, a pokud vám nestačilo epické odhalení společně s trailerem, rozhodně vás potěší další informace.

Producent Hiroyuki Kobayashi podotknul, že budou Leon Kennedy a Chris Redfield dva ústřední hrdinové, za něž si během putování zahrajeme. Do rukou se nám má dostat i třetí tajemná postava z traileru, o které se toho zatím moc neví. Capcom pouze řekl, že je to „někdo, komu bylo předurčeno zachránit svět.“ Nám naopak připomíná Alexe Weskera, dříve zmiňovaného bratra Alberta Weskera.

Kobayashi potvrdil také návrat oblíbených klasických zombií z prvních dílů a dodal, že je v sérii stále mnoho tajemství, jež skrývají tyto typy nepřátel. Capcom poodhalil i dva klíčové faktory a koncepty, na kterých má nový Resident Evil stavět.

Prvním je „strach, který leží před námi“, což nabádá na návrat klasického survival hororu, který nejspíše zažijeme s Leonem. Druhý koncept je „všechno je přehnané a zdrcující“, což pro změnu může poukazovat na více akční složku v kůži Chrise.

Příběh by měl začít v Americe, kde prezident pořádá konferenci proti bioterorizmu těsně předtím, než je po teroristickém útoku proměněn v zombíka, což jsme měli možnost vidět i v debutovém traileru. Samotný příběh by se pak měl rozvíjet na několika různých místech, jak je to v současné době populární.

Více se o Resident Evilu 6 dozvíte z našeho dřívějšího zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama