Resident Evil 6 ve vývoji, kutí jej na západě?
Resident Evil Novinka Resident Evil 6 ve vývoji, kutí jej na západě?

Resident Evil 6 ve vývoji, kutí jej na západě?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

Další díl hororové série Resident Evil opět víří spekulace na internetu. Na starosti jej prý má americké studio Spark Unlimited.

Reklama

Kalifornské studio má v současné době rozdělané dva projekty, kde jeden je na oficiálních stránkách studia pojmenován jako „přelomový titul se základem v dlouhotrvající konzolové sérii“ a „skvělý nový směr v hororovém akčním žánru“. Pokud můžeme věřit nabídkám práce, studio v současné době hledá vedoucího designera.

Další dříví do ohně přihazuje Hoshiko Oyamatsu. Ten pracoval jako designer v Capcomu více jak deset let, najednou ale přešel právě do studia Spark. Mezitím studio nabídlo na Twitteru informace ohledně rozdělaného projektu: „Vytváříme hru pro vydavatele. O všem rozhoduje on, my jen nabízíme nápady a připomínky k vývoji.“

Studio bohužel dodalo, že v současné době nemůže ani potvrdit, ani vyvrátit domněnky ohledně vyvíjeného titulu i vydavatele samotného, celý systém ale příliš nápadně připomíná mnohé další projekty Capcomu, kam patří např. Dead Rising 2 (Blue Castle), Resident Evil: Operation Raccoon City (Slant Six) či nadcházející Devil May Cry (Ninja Theory).

Resident Evil 6 je navíc pod úderem spekulací již dlouhou dobu a dřívější domněnky napovídají, že je titul skutečně ve vývoji a má se jednat o návrat ke kořenům série. Vše je samozřejmě hodně hypotetické, ale zcela reálné. Nebo ne?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama