Resident Evil 7 není rozdělen na kapitoly a má body, kde se hra uloží
Resident Evil 7 Novinka Resident Evil 7 není rozdělen na kapitoly a má body, kde se hra uloží

Resident Evil 7 není rozdělen na kapitoly a má body, kde se hra uloží

Michal Burian

Michal Burian

14

Ukládat se bude automaticky, nechybí ale ani místnosti, kde si hru můžete ručně uložit.

Reklama

„Resident Evil 7 je lineárním dobrodružstvím, což automaticky neznamená, že existuje jediná cesta k cíli, ale v tom slova smyslu, že se odehrává v lineární časové ose. Z toho důvodu není rozdělena na kapitoly. Když se budeme bavit o systému ukládání, máte automatický systém pro ukládání, takže pokud zemřete, vrátí se jen o kousek zpět. Máme také místnosti, kde si budete moci hru ručně uložit,“ prozradil producent Masochika Kawata v rozhovoru pro Yugatech.

Druhým dechem producent upozornil, že se systém ukládání bude lišit v závislosti na vámi zvolené obtížnosti. To znamená, že pokud si vyberete těžší obtížnost, bude se Resident Evil 7 ukládat po delších časových intervalech.

Resident Evil 7 se odehrává nějaký čas po šestém díle ve státě Louisiana. Konkrétně na nějaké plantáži, kde se vžijeme do postavy jménem Ethan. Ten na opuštěném místě hledá svou ztracenou ženu. Při tom zažije skutečně hororové momenty.

Resident Evil 7 vyjde 24. ledna 2017 na PC, PS4 a Xbox One. Sony má roční exkluzivitu pro virtuální zážitek. To znamená, že si Resident Evil 7 ve virtuální realitě zatím užijí jen majitelé PlayStation VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama