Resident Evil 8 už má být podle všechno ve vývoji
Resident Evil 3 Novinka Resident Evil 8 už má být podle všechno ve vývoji

Resident Evil 8 už má být podle všechno ve vývoji

Jan Kalný

Jan Kalný

3

Říkají to nepotvrzené úniky.

Reklama

To, že Resident Evil 8 jednoho dne bude, je v podstatě už takovým veřejným tajemstvím. Po úspěchu Resident Evil 7, Resident Evil 2 a možnosti remaku Resident Evil 3: Nemesis je přímé pokračování skoro jisté. Nepotvrzené infromace o Resident Evil 8 pocházejí z twitterového účtu Evil VR, který v minulosti poskytl informace o remaku Resident Evil 2. I přesto mohou být informace falešné, pouhý výmysl, případně pravdivé, ale protože je hra teprve na začátku vývoje, může se cokoliv změnit.

V první řadě stojí za zmínku informace o příběhu, který má přímo navazovat na Resident Evil 7 a v roli blíže nepřiblíženého hrdiny nebo hrdinky bychom se měli vydat na opuštěný ostrov se skrytou laboratoří, v níž byla vytvořena Eveline a další biologické zbraně.

Do Resident Evil 8 by se také měly dostat některé nápady a koncepty z Resident Evil 3.5, tedy prototypů Resident Evil 4. Jmenovitě by pak mělo jít o hook-mana a další halucinace, které by vás měly zmást, co je a co není reálné.

Podle všechno se také interně v Capcomu mluví o tom, jestli by to skutečně mělo být pokračování nebo vyvíjeno jako spin-off. Přičemž po úspěchu remaku Resident Evil 2 by měla hra využívat pohled z třetí osoby, nikoli z první osoby jako v případě sedmého dílu.

Vývoj na Resident Evil 8 měl také podle všeho začít už minulý rok, a to v rámci vcelku malého týmu. Dozvěděli jsme se také, že osmý díl by neměl vyjít před remakem třetího dílu a Capcom nechce remaky čtvrtého, pátého ani šestého dílu. O Code: Veronica zatím nepadlo ani slovo.

Jak už každopádně bylo zmíněno na začátku novinky, všechno tohle jsou nepotvrzené informace, které mohou být stejnou měrou pravdivé, jako naprosto vycucané z prstu. Ale i vzhledem k historii twitterového účtu nám přišlo v pořádku o tomto informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama