Resident Evil 9 má vyjít v roce 2025
Resident Evil Novinka Resident Evil 9 má vyjít v roce 2025

Resident Evil 9 má vyjít v roce 2025

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Známý leaker láká i na další remake hororu a velkou hru od Capcomu.

Reklama

Když dojde na sérii Resident Evil a hororové značky obecně, často za (většinou pravdivými) úniky stojí leaker s přezdívkou Dusk Golem, ani tentokrát tomu není jinak. Na Discordu jiného leakera Snitche se totiž rozpovídal o nadcházejících projektech.

Konkrétně zmiňuje, že Resident Evil 9, který by měl nést kódové označení Apocalypse, vyjde v roce 2025, a to po několika interních odkladech. Z masivního úniku dat z Capcomu v roce 2020 víme, že hra mířila na konec letošního roku. Už dříve ale Dusk Golem mluvil o tom, že devátý díl má ze všech RE her zdaleka nejdelší vývoj a největší ambice, přičemž má do velké míry zakončit aktuální příběh, spekuluje se tak o rozloučení s původními protagonisty.

RE9 samozřejmě není jediný projekt, který má Capcom v přípravě. Dusk Golem dále mluví o nějaké velké hře, jež má být oznámena ke konci letošního roku s vydáním na podzim 2024. Tady přichází v úvahu například nový díl populární série Monster Hunter.

Nakonec Dusk Golmer zmiňuje, že se chystá remake další hororové hry, na který se velmi těší. Upřesnil však pouze to, že nejde o Haunting Ground, takže to může být prakticky cokoli. Vydání se prý dočkáme až někdy na začátku roku 2026.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama