Resident Evil: Revelations 2 bude mít mikrotransakce
Resident Evil: Revelations 2 Novinka Resident Evil: Revelations 2 bude mít mikrotransakce

Resident Evil: Revelations 2 bude mít mikrotransakce

Michal Burian

Michal Burian

4

Budou ale volitelné, avšak usnadní hraní Raid módu.

Reklama

Capcom dnes potvrdil, že epizodická hororová akce Resident Evil: Revelations 2 bude mít mikrotransakce. Budou součástí módu Raid, nikoliv hlavní kampaně. Režim Raid má dvě varianty životních krystalů, které se používají k respawnu. Ty můžete buď získat nebo koupit za reálné peníze právě přes mikrotransakce.

„Krystaly v podstatě fungují pro pokračování (spawn) v módu Raid, když hráči zemřou. Modré krystaly života mohou hráči získat hraním misí, zatímco červené krystaly lze zakoupit,“ vysvětluje Capcom.

„Oba krystaly jsou totožné. Pouze dáváme hráčům možnost si koupit červené krystaly, když dojdou modré nebo když nechtějí trávit čas jejich získáváním v misích. Pokud bude mít hráč modré i červené krystaly, tak hra bude upřednostňovat modré krystaly před červenými. Opět platí, že je lze použít pouze v režimu Raid, nikoliv v hlavní kampani.“

Raid mód byl poprvé představen v Resident Evil: Revelations. Včera jsme se dozvěděli, že Raid mód bude v den vydání hratelný pouze offline pro sólo a split-screen kooperaci. Později bude možnost hrát online kooperaci.

V Raid módu naleznete 200 různých misí rozdělených do tří úrovní. Hratelných bude hned 15 různých postav. Více se o Raid módu dočtete v naší včerejší novince.

První epizoda Resident Evil: Revelations 2 vychází 25. února. Druhá 4. března, třetí 11. března a čtvrtá nakonec 18. března. Od 20. března bude potom v prodeji kompletní hra v krabicové podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama