Resident Evil Village překonal 8 milionů prodaných kopií
Novinka Resident Evil Village překonal 8 milionů prodaných kopií

Resident Evil Village překonal 8 milionů prodaných kopií

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Osmý díl hororové série slaví další pokořenou hranici.

Reklama

Je to něco málo přes dva roky od vydání hry Resident Evil Village a Capcom se nyní pochlubil novými údaji ohledně prodejů. Hra už má totiž na kontě přes 8 milionů prodaných kopií. Jde o velký úspěch a titul má poměrně pevnou pozici v top 10 nejprodávanějších her od Capcomu vůbec, rozhodně ale nejde o nejprodávanější díl série Resident Evil. Před ním je stále pětka a šestka, remake dvojky a na pomyslném vrcholu stojí Resident Evil 7 s 12 miliony prodaných kusů.

Vypadá to ale, že už velmi brzy ho předběhne právě remake Resident Evilu 2, jenž podle posledních údajů zaostává "jen" o nějakých 100 000 kusů a stále se prodává velmi rychle. Výborný start zažil také Resident Evil 4 Remake, a pokud se podíváme do budoucna, rozhodně má potenciál překonat všechny dosud vydané hry z této série. Co se však týče celkového žebříčku Capcomu, stále s přehledem vede Monster Hunter: World s 18,8 miliony.

Na závěr bych ještě připomněl, že v noci z pondělí na úterý Capcom pořádá showcase, na které ukáže své chystané tituly. Oficiálně už jsme se dozvěděli, že se na akci objeví Ghost Trick: Phantom Detective, Exoprimal a Dragon's Dogma 2. Zároveň se mají ukázat ještě nějaké další hry, které společnost jmenovitě nezmiňuje.

Zdroj: Capcom
Zdroj: Capcom
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama