Respawn chystá singleplayerovou hru ze světa Apex Legends
Apex Legends Novinka Respawn chystá singleplayerovou hru ze světa Apex Legends

Respawn chystá singleplayerovou hru ze světa Apex Legends

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

O Titanfall 3 se zřejmě nejedná.

Reklama

Respawn Entertainment pracuje na singleplayerové hře ze světa Apex Legends. Prozrazují to inzeráty na webových stránkách vývojářů. Tým shání do svých řad především výtvarníky, programátory a designery. Název projektu obsahující slovo Incubator ale naznačuje, že hra se nachází teprve v rané fázi předprodukce.

O hře nevíme mnoho. Nad rámec zmíněného vývojáři odhalili, že půjde o FPS, stejně jako v případě série Titanfall, která s battle royale akcí Apex Legends sdílí vesmír, a dokonce mu dala vzniknout. O pokračování Titanfallu ale pravděpodobně nepůjde, ještě loni na podzim studio vývoj třetího dílu popřelo.

Respawn má ve vývoji hned několik projektů. Zaprvé část studia stále podporuje live-service Apex Legends a jeho mobilní verzi. Dále se chystá Star Wars Jedi: Survivor, pokračování relativně úspěšného Fallen Order. Nejde ale o jediný titul z předaleké galaxie vznikající v dílnách amerického studia, vývojáři pracují také na zatím nespecifikovaném FPS ze světa Hvězdných válek. V neposlední řadě se v týmu rodí nová IP.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama