Restart Tomb Raider je plánován jako trilogie
Rise of the Tomb Raider Novinka Restart Tomb Raider je plánován jako trilogie

Restart Tomb Raider je plánován jako trilogie

Michal Burian

Michal Burian

29

Už od začátku bylo restartované dobrodružství Lary Croft plánováno na tři díly.

Reklama

Před dvěma roky vyšel nový díl Tomb Raider, který restartoval celou oblíbenou sérii. Zahrát jsme si mohli za mladou a nezkušenou archeoložku Laru Croft, která bojovala o život na tajemném ostrově. V listopadu letošního roku bude následovat pokračování s názvem Rise of the Tomb Raider a dle šéfa americké a evropské divize Square Enix se v budoucnu dočkáme ještě jednoho dílu. Restart Tomb Raider je dle jeho slov od začátku plánován na tři velké tituly.

To není zas takové překvapení, už při vývoji Tomb Raider mluvili lidé ze studia Crystal Dynamics o tom, že mají v hlavě pokračování příběhu, které mohou rozprostřít do více dílů.

V rozhovoru pro Game Informer ještě Phil Rogers řekl, že lidé ve Square Enix měli na restart Tomb Raider rozdílné názory. Jedni byli nadšeni, zatímco druzí se obávali. Nakonec to nedopadlo tak špatně, i když vydavatel očekával ze strany hráčů větší zájem o nové dobrodružství Lary Croft. Když domluvili partnerství s Microsoftem a časovou exkluzivitu pro Rise of the Tomb Raider, tak byl vývoj pokračování mnohem snazší ze všech stran. Microsoft je prý zapojen do vývoje a podporuje vizi pro restart oblíbené značky. Dobrou zprávou je, že třetí díl už by neměl mít časovou exkluzivitu, ale jak platí nejen ve světě her, nikdy neříkej nikdy.

Jak jsme mohli vidět na Gamescomu, s Rise of the Tomb Raider bude Lara Croft ještě akčnější a nepřátelům nic nedaruje.

Rise of the Tomb Raider vyjde 10. listopadu pro Xbox One a Xbox 360. Na začátku roku 2016 bude následovat PC verze a koncem roku 2016 potom PlayStation 4 verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama