Restart Tomb Raider odložen na začátek roku 2013
Tomb Raider Novinka Restart Tomb Raider odložen na začátek roku 2013

Restart Tomb Raider odložen na začátek roku 2013

Michal Burian

Michal Burian

25

Oznámil to sám ředitel studia Crystal Dynamics na oficiálním komunitním fóru hry <strong>+ nový obrázek</strong>.

Reklama

Po BioShock Infinite jsme se v tomto měsíci dočkali dalšího neradostného odložení, které se tentokrát týká restartu dobrodružné akce Tomb Raider - začátkem roku se o tom spekulovalo.

Darrell Gallagher, ředitel tvůrčího celku Crystal Dynamics, na oficiálním komunitním fóru série Tomb Raider oznámil, že očekávaný restart Tomb Raider je odložen na začátek příštího roku.

"Když jsme se rozhodli vytvořit restart série Tomb Raider, měli jsme dva cíle, s nimiž jsme byli velice nadšeni. Prvním bylo vytvořit moderní hru z universa Tomb Raider, která by překvapila a nadchla hráče. Druhým cílem bylo, aby to byl nejlepší titul v naší historii, něco abychom byli hrdí, že jsme toho součástí. Věřím, že v našich rukou je něco výjimečného, nemůžeme se dočkat, až se s vámi o to podělíme."

"Naší prioritou je vytvořit hru s nejvyšší kvalitou. Proto jsme se rozhodli posunout datum vydání o několik měsíců, z podzimu 2012 do prvního čtvrtletí roku 2013."

"Zabýváme se věcmi, které jsou pro sérii zcela nové a delší čas na vývoj nám umožní je plně využít a doladit hru, tak jak si ji zasloužíte. Věříme, že je to správná volba a já se vám zaručuji, že to čekání bude stát za to. Hra vypadá úžasné, nemůžu se dočkat, až vám ji na E3 za několik týdnů ukážeme," dodal Gallagher.

Závěrem připomeňme, co nám nové dobrodružství Lary nabídce: Poté, co loď mladé a nezkušené Lary ztroskotá u břehů neznámého ostrova, musí hrdinka podstoupit řadu nástrah, hororových momentů a nebezpečí, aby zjistila tajemství ostrova a unikla. Crystal Dynamics přetvářejí akční ikonu a nabízejí zbrusu nový pohled na legendární Laru Croft. Přežívejte, využívejte prostředí a nalezených nástrojů, zocelujte své dovednosti a jděte tvrdě za svým cílem. Lara musí jen jediné - přežít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama