Restrukturalizace Infinity Ward je kompletní
Call of Duty Novinka Restrukturalizace Infinity Ward je kompletní

Restrukturalizace Infinity Ward je kompletní

Michal Burian

Michal Burian

9

Activision oznámil, že restrukturalizace u autorů Modern Warfare série je dokončena + detaily a budoucí plány.

Reklama

"Máme restrukturalizované Infinity Ward. Jsme spokojeni s průběhem," řekl Jean-Bernard Lévy, předseda představenstva Vivendi a generální ředitel Activision, na konferenci Morgan Stanley TMT.

Tým Infinity Ward si nedávno prošel velkou změnou, když v březnu byli vyhozeni zakladatelé studia Jason West a Vince Zampella. Duo nadaných tvůrců si vytvořilo vlastní studio nazvané Respawn Entertainment a s několika dalšími vývojáři z IW se připojili k partnerskému programu Electronic Arts.

"Call of Duty: Black Ops od týmu Treyarch se daří lépe, než Modern Warfare 2, které vytvořilo loni studio Infinity Ward," nechal se slyšet Lévy a nastínil budoucnost: "Máme také třetí studio, které pracuje na vlastním Call of Duty asi rok a půl. Jde o Sledgehammer."

Lévy poslední větou naznačil, že Call of Duty sérii budou mít na starost celkem tři týmy, tedy Treyarch, Sledgehammer Games (složeno především z bývalých zaměstnanců Visceral Games, autoři Dead Space či Dante's Inferno) a restrukturalizované Infinity Ward.

Pro úplnost dodejme, že se nedávno objevily nepotvrzené informace o CoD dílu, jenž se bude odehrávat v budoucnosti, kde budou figurovat vesmírní mariňáci – Více v novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama