Řetězení útoků v Atelieru Firis
Novinka Řetězení útoků v Atelieru Firis

Řetězení útoků v Atelieru Firis

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Trailer ukazuje, že vůbec poprvé v sérii půjde použít sekundární zbraně.

Reklama

Těšíte se na nový Atelier? Já musím naprosto nepokrytě říct, že ano. Navíc Koei Tecmo přidalo pár nových informací a tak začíná být Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey ještě mnohem zajímavější. Níže naleznete také nový trailer a screenshoty, na kterých si můžete prohlédnout, jak probíhá řetězení útoků, použití druhotných zbraní a na konci galerie také naleznete pár artworků s postavami, které můžeme znát z předchozích dílů. Třeba Eschu, Logyho nebo Luis.

Nejdřív se ale podíváme, jak půjdou v Atelieru Firis řetězit útoky. Firisino putování zavede naši alchymistku do krásných a neprozkoumaných oblastí, kde na ni můžou čekat různá překvapení a často bude ona, nebo její přátelé, donuceni bojovat.

V boji může každá postava používat jedinečné základní a speciální útoky, nebo využít nějaké z mnoha podpůrných schopností či předmětů. Kombinací těchto možností a dovedností, může Firis s přáteli porážet nepřátele rychleji. Řetězením svých schopnosti se ale bude naplňovat takzvaný Linkage Gauge, což má v konečném důsledku jedinečný efekt v podobě série silných Chain Burst útoků. V této chvíli mohou všichni členové skupiny propojit své akce, udeřit ničivou silou na své nepřátele a ještě si užít pohled na dorážecí úder.

V Atelieru Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey ale můžete používat také sekundární, dílčí, nebo chcete-li sub zbraně. Tato možnost je přidána postavám vůbec poprvé v celé sérii Atelier, takže kromě své hlavní zbraně, je každá postava vybavena dvěma typy zbraní, z nichž každá má jiný účinek a různé typy poškození.

Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey je už nyní v prodeji v Japonsku pro PS4 a PS Vitu. U nás se začne prodávat 10. března ve verzích pro PlayStation 4, PS Vitu a pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama