Retro střílečka Hard Reset pro nové konzole
Hard Reset Novinka Retro střílečka Hard Reset pro nové konzole

Retro střílečka Hard Reset pro nové konzole

Michal Burian

Michal Burian

13

V edici Redux na PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama

Polské studio Flying Wild Hog (vytvořilo Shadow Warrior) potichoučku připravuje PlayStation 4 a Xbox One verze sci-fi střílečky Hard Reset. Hra vyšla v září 2011 na PC a u nás v recenzi si vysloužila 7/10 za slušnou atmosféru, perfektní nepřátelé, skvělou grafiku a celkovou retro hratelnost.

O rok později potom vyšla Extended edice se čtyřmi novými nepřáteli a jedním novým bossem, pěti levely pro kampaň, dvěma úrovněmi pro survival mód a vylepšeným grafickým kabátkem.

Konzolové verze titulu Hard Reset odhalila německá ratingová organizace, kde Hard Reset: Redux obdrželo doporučení od 18 let. Na podrobnosti si musíme ještě počkat.

Pro konzole existuje spousta kvalitních stříleček z pohledu první osoby, ale retro sci-fi akce by mohla majitele PS4/Xboxu One příjemně překvapit. Pokud máte rádi klasiky, tak Hard Reset bude právě pro vás.

„Hard Reset se v podstatě skládá z řady koridorových levelů, v nichž se postavíte rozsáhlým hordám robotických nepřátel. Ti sice neoplývají kdovíjak zázračnou inteligencí, nicméně téměř ve všech případech je tento nedostatek vyvážen jejich počtem, eventuálně hrozivým vzhledem. Každou chvíli tak na vás vyskočí drobní robůtci s pilou na čele, další druh má zase pilu nahrazenou vrtulí, často potkáte i obrovité hranaté mechanoidy, kteří na vás neustále nabíhají a mají v oblibě mlácení do země, a občas přijde na řadu i menší extrém, jako třeba obrovitý robot neustále střílející granáty a rakety, a to s docela slušnou přesností. A nikdy jich není dost. Nikdy. Díky tomu máte pořád o zábavu postaráno a hra ani na okamžik nepůsobí nějak prázdným dojmem. Vždycky je do čeho střílet. Kromě toho jejich vzhled občas dokáže pobavit, a to také není špatná vlastnost,“ dočtete se v recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama